Spune ce gandesti tu, nu ce gandesc altii pentru tine!

Stiinta de azi

In acest post as dori sa fac o mica descriere a doua portale romanesti de stiinta.
Primul portal se gaseste la adresa www.stiintaazi.ro/ , si este un portal axat pe noutati din lumea stiintei. Aici putei gasi de la noutati din domeniul biologiei pana la noutati din domeniul fizicii etc.
Aici puteti gasi informatii despre LHC, nouati de la NASA etc
Cel de al doilea portal este www3.fizicaparticulelor.ro/, si contine informatii utile despre tot ce se cheama fizica particulelor.

Anunțuri

Comments on: "Stiinta de azi" (1)

  1. Salut! Multumesc foarte mult pentru promovarea celor doua portaluri. As dori sa mai adaug ca in spatele lor se gaseste o echipa tanara, motivata, de voluntari. Sunt liceeni, sunt studenti, sunt doctoranzi, toti pasionati de comunicarea pasiunii pentru stiinta si tehnologie pentru tineri si mai putin tineri. Voluntarii ori traduc articole de calitate in romana, ori scriu propriile stiri si articole, ori organizeaza concursuri de stiinta. De exemplu, chiar acum noi am lansat un concurs despre LHC pentru liceeeni (informatii complete la http://www.StiintaAzi.ro/Concurs). De asemenea, raspundem prompt la intrebari de stiinta pe forumul nostru de stiinta, http://www.StiintaAzi.ro/Forum. Ai o intrebare de la scoala si ai nevoie de ajutor? Intreaba pe forum! Va asteptam la http://www.StiintaAzi.ro asadar!

    In alta ordine de idei, fizica particulelor este stiinta care descrie cele mai mici caramizi ale Universului (cum interactioneaza acestea unele cu altele pentru a forma lumea asa cum o stim). Portalul FizicaParticulelor.ro vorbeste atat despre acest univers subatomic, dar si despre universul mare, precum cosmologie, astrofizica, energie si materie intunecata. Va astpetam si la www3.FizicaParticulelor.ro, asadar!

    Cu respect,
    Adrian Buzatu, doctorand in fizica particulelor la universitatea McGill, Montreal, Canada

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: