Spune ce gandesti tu, nu ce gandesc altii pentru tine!

Satanism pe hi5 oare?! :P

De dimineaţă m-am trezit un pic cam ameţit si trebuia să fac ceva ca să ma simt un pic mai bine. Şi am găsit soluţia perfectă 😀 , am intrat pe hi5 să văd ce proaste sau proşti îşi mai dau aere pe acolo. Dar am observat ceva care m-a făcut să râd, multe persoane pe care le cunosc, nu au nici  treabă cu muzica rock sau ceva în genul, am observat că pe profile tot îs numai poze ataşate profilului cu oameni plini de sânge sau tot felul de imagini din astea mai „neortodoxe”…întrebarea firescă „De ce?!”, ca să facă impresie….Guţă sau Morandi ar muri dacă ar vedea pozele alea mah… „morando-sataniştilor….” 🙂

NOUA GENERAŢIE DE EMOLĂI DE OCAZIE… =))

Reclame

Comments on: "Satanism pe hi5 oare?! :P" (14)

 1. da…de ocazie bine zici….pai oamenii se dau dupa ce e in trend,nu stiai?:))

 2. psgproxymaster said:

  Ehh, acestia sunt pustii teribilisti din ziua de azi, iar varsta lor nu depaseste mai mult de 12, 13 ani… Hai 14 daca esti redus mintal lol

  Mai am si eu vreo 2 posturi pe blogul meu despre hi5 care, se pare ca a devenit un fel de refugiu pentru cei mici cu depresii acute 🙂
  Dar, asta`i tzara domne`, ce sa`i faci? Ntz ntz ntz

 3. Să fim serioşi, sunt pe acolo şi minuni realizate de persoane născute în urmă cu 30-40 ani. Vârsta psihologică e altă problemă.

 4. Sunt doar niste oameni care vor sa impresionez, dar in genereral sunt fete de liceu, care se cred mai cool daca au un profil mai „satanist” si ele asculta manele de rup….oameni deplasati… 😛 (mintal? : D )

 5. saracii de ei… dovada clara a prostiei in Romania… nu ar putea sa faca cu hi5 cum au facut cu http://www.veoh.com , adica sa dea ban la IP-urile romanesti?

 6. Nu.

  De ce să fie interzis tuturor românilor că o parte din ei e mai dobitocită?

  Tzukune crezi că ţi-ar fi bine să n-ai mail, instant messanging, search, internet banking….etc? Orice fel de mainfestare in direcţia asta ar trebui interzisă.

 7. Mai… eu vorbesc de hi5 si nu de serviciile yahoo, adica de yahoo messenger, yahoo mail, etc.
  Hi5 ar trebui ointerzis romanilor… oricum e site de agatat… daca vrei neaparat sa te vada altii si sa comenteze pozele tale, atunci fa-ti un foto-blog siu ai rezolvat problema… oricum blogurile au inceput sa apara ca gandacii la cartofi dupa ce le cresc curpenii!

 8. Nu vorbeam de interzicerea unui site anume ci de interzicere in general. Mai bine deloc decât mult şi prost.

  Hi5 nu ar trebui interzis românilor, şi nu va fi, piaţa online creşte şi în cel mai simplu mod pusă problema. Pe nimeni nu doare în cot dacă cel care dă clicku are un iq fantastic sau e un cocalar, contorul tot una zice, banii intră în cont şi peştii îşi găsesc fete…

 9. sergione said:

  adevaru e ca suntem o tara de dobitoci dar asta e,romanu mai putin cu,cultura mai mult cu manelele si cu crasma.trist!

 10. cum pot vb si eu pe hi5 astept rasuns

 11. Poti vorbi ti-am dat aprobare:)) enjoy it:)

 12. Anonimous said:

  Sa clarificam o treaba:
  1.Sunt oameni care se cred satanisti acesti oameni profaneaza cimitire, omoara matze, si mai stiu eu ce nebuneli.
  2.Un satanist adevarat cunoaste ce este Satanismul.
  ADEVARATUL SATANISM NU ESTE PROFANARI DE CIMITIRE, CRIME ,SACRIFCIU DE GAINI, MATZE SI MAI STIU EU CE!
  Despre Satanistii adevarati:
  Mai sunt multe alte lucruri de facut si este irelevant pentru noi daca oamenii, fie ei deschisi spre ezoterism sau nu, inteleg ce facem si de ce.
  Opinia si judecata lor asupra noastra sunt irelevante.

  Nu urmam nici o doctrina politica si ne opunem doctrinelor egalitariste. In natura nu exista organisme ‘egale’ intre ele; acestea ori evolueaza, ori dispar, iar oamenii fac si ei parte din acest sistem si se supun acelorasi Legi ale Naturii. Nu judecam oamenii dupa aparente, dupa rasa, sex, etnie, varsta sau statut social, ci in functie de cum sunt ei cu adevarat, in esenta lor: oameni tari sau oameni slabi. Suntem de parere ca fiecare se naste cu un dar dat de Satan, o sansa oferita fiecaruia dintre noi. Acest dar poate sa evolueze in ceva frumos, puternic, durabil sau poate sa se piarda in minciuni, iluzii si lipsa de seriozitate. Credem ca Satanismul nu poate fi privit decat subiectiv, asa ca ne vom expune propria parere. Pentru noi, Satanismul inseamna in primul rand iubirea fata de Satan.
  ” Satanismul ii atrage pe cei care societatea i-a respins? ”

  Numai un om curios, inteligent si creativ poate fi satanist. Exista studii care arata ca implicarea in satanism imbunatateste respectul de sine, precum si unele abilitati printre care si cele sociale.

  ” Satanisti care s-au sinucis ”

  Sinuciderea in randul satanistilor, la fel ca si sinuciderea in oricare alta religie este cauzata de depresie si tulburari emotionale si comportamentale, nu de religie! Niciodata nu s-a demonstrat o cauza evidenta care sa fie motivata de apartenenta la Satanism. Sunt mai multe cazuri despre crestini care s-au sinucis, insa nimeni nu aduce vorba de credinta lor in randul acestora; ca s-au sinucis pentru ca sunt crestini.

  Satanismul este religia omului puternic si liber, al individului care tinde spre perfectionare. Satanismul este un sistem de practici prin care se celebreaza viata. Daca un satanist se sinucide, sufletul lui ajunge in vortexul Iadului, unde este distrus si convertit in energie. Un vortex asemanator exista si in Rai. Sinuciderea este in contradictie cu principiile Satanismului traditonal. Prin urmare, Satanistii adevarati nu se sinucid, ei isi traiesc viata din plin viata si trec peste toate dificultatile ce le apar in cale. Cei slabi cedeaza iar cei puternici isi continua drumul mai departe. Viata este o lupta, in timp ce sinuciderea este o renuntare, o renuntare la darul vietii.

  ” Satanistii promoveaza comportamentul distructiv. Sunt tineri rebeli. ”

  Ca oricare alta religie, Satanismul poate avea atat efecte pozitive cat si negative asupra vietii unui tanar. Sunt cazuri in care tinerii au comis acte minore de vandalism; la fel si in crestinism, nu poti spune ca nu exista cazuri de vandalism in randul crestinilor. Ba chiar sunt mult mai numeroase. Nu exista o legatura concreta intre actele de distrugere si religia adoptata de un anumit individ.

  Potrivit mass-media, cele mai obisnuite fapte comise de satanisti sunt profanarile de morminte, vandalismul, mutilarea animalelor si folosirea drogurilor.Intradevar, s-au intamplat cazuri in care adolescenti au comis astfel de fapte. Insa, foarte rar s-a ajuns la cazuri de mutilare a animalelor, sau chiar sa le omoare. In urma investigatiilor s-a aratat ca motivul faptei nu a fost unul de natura religioasa, ci de natura psihologica (probleme mintale).

  ” Crimele satanice sunt o adevarata provocare pentru politie. ”

  Sunt asa zisi „satanisti” ce au comis crime, numarul lor este oricum foarte mic. Dar „crimele satanice” sunt ca si inexistente. Unii satanisti au avut o activitate criminala, la fel ca si crestinii, iudeii, musulmanii, dar nu este normal sa denumim o crima ca fiind „crima satanica”, la fel cum nu ar fi normal sa numim crimele comise de crestini „crime crestine”.

  ” Ritualul satanist include tatuarea cu simboluri pe pielea victimei, taindu-l, lasand sangele sa curga desenand apoi cu el pentagrame, scoaterea organelor, si alte lucruri macabre. ”

  Nici un satanist nu a comis astfel de crime. A fost un caz acum multi ani, insa trebuie pus pe seama bolii mintale, nu a religiei. Credinta acestora ca sunt controlati de satana, este de fapt un element a psihozei lor. Trebuie tratati, nu trebuie pus asta pe seama religiei. Noi nu am spus niciodata „uite.. crima crestina” atunci cand ne-am uitat la tv si am auzit de o crima oribila comisa de un crestin. Faceti un studiu si o sa observati ca, de fapt, majoritatea satanistilor nu se implica in activitati criminale. In majoritatea cazurilor, crimele macabre au fost comise de crestini, musulmani, atei etc. In foarte putine cazuri, unul din „n” cazuri, un satanist comite o crima.

  ” Satanismul si abuzul de minori ”

  Pe parcursul timpului s-au tot facut si inca se fac numeroase afirmatii conform carora abuzul sexual al minorilor este o parte a ritualurilor, credintelor si practicilor satanice.

  Satanismul adevarat este o cale, un drum sau metoda pentru dezvoltarea individului. Ritualurile pot fi si deseori sunt o parte a acestuia, dar toate aceste ritualuri se conformeaza unor tipare bine-definite: scopul lor este acela de a dezvolta cunoastere de sine si de a facilita insusirea unor anumite abilitati „oculte”. In mod firesc, unele metode si ritualuri se leaga de individul care traieste anumite senzatii si bucurandu-se de anumite placeri.

  Totusi, luan in considerare scopul Satanismului (acela de a permite obtinerea de catre individ a intelegerii magice si personale, promovand astfel evolutia si disciplina de sine), aceste experiente presupun o alegere sau decizie constienta din partea individului. Aceasta face ca Satanismul sa fie o cale a adultului – pentru Satanismul autentic, traditional, care nu se preocupa nici de prozelitism, nici de „coruperea” altora fara consimtamantul lor. Inca odata trebuie sa spunem ca telul este ascensiunea individuala, pornind de la o decizie constienta si libera a individului – orice altceva nu este nici Satanic, nici magic. Liberul arbitru este o parte integranta a tuturor cailor Oculte autentice:

  Initierea inseamna libertatea de a alege, decizia de a incepe o cautare interioara. In lipsa libertatii de alegere nu se poate vorbi de o Initiere autentica – indiferent ce cale este urmata. In concluzie, nu se poate pune problema unei „Initieri copilaresti” – si nici a participarii minorilor sub o anumita varsta (de regula aceasta este varsta de 16 ani) la ritualurile de magice. Se poate vorbi insa, in cadrul Satanismului Traditional, despre o simpla dedicare a nou-nascutilor in calea intunericului, facuta de parintii acestora. Aceasta presupune numirea unor demoni pazitori care sa aiba grija de copii.

  Prin urmare, nu exista si nu pot exista asemena lucruri precum abuzul „Satanic” al minorilor: nu exista o initiere a copiilor, si nu este permisa participarea la ritualuri a minorilor sub o anumita varsta si nu exista nici un abuz, nici al adultilor, nici al minorilor. Dupa cum am mai spus, Satanismul se preocupa de obtinerea de catre individ a auto-controlului, a disciplinei si a cunoasterii de sine.

  Cel care comite abuzuri este indeosebi purtat de impulsuri inconstiente. Acestia pot incerca sa-i manipuleze si sa-i controleze pe cei mai susceptibili, dar nu se pot controla pe ei insisi. Pe scurt, sunt slabi, niste indivizi patetici care se ascund in spatele unei „masti” sau a unui „rol”. Acesti oameni nu sunt Satanisti, ci mai degraba rebuturi. Satanistul aspira la auto-perfectionare: la cunoastere…

  Imaginea Satanismului creata de mass-media este o minciuna – un mit inventat si alimentat de cei care au interes in mentinerea acestuia. Religiile organizate si indivizii sub-dezvoltati au nevoie de astfel de mituri, la fel cum au nevoie de dusmani stereotipi: numai prin astfel de metode pot astfel de oameni si de religii sa supravietuiasca si sa prospere. Multi cred, cu certitudinea pe care o aduc credinta oarba si fanatismul, in astfel de mituri legate de Satanism si despre abuzul ritual al copiilor.

  Toate cele prezentate mai sus demonstreaza ca abuzul „satanic” al copiilor este un mit. Insa adevarata intrebare se leaga de atitudinea oamenilor (fata de necunoscut) si de increderea lor in ideile rationale, logica si dezbatere.

 13. Anonimous said:

  Hi5-ul nu e modalitate de a transmite Satanismul, persoanele care fac chestii de genul acestea si aici va dau dreptate sunt niste copii de 12 13 ani cel mult 14 ani.
  Eu am 27 si sunt satanist de la 20, pot spune ca nu am omorat matze si nu am profanat cimitire este un mod de viata!
  Iar oameni buni va rog lasati impresiile proaste despre Satan\Lucifer.
  1.Nu e o creatura cu coarne si copite
  2.este un zeu precrestin intunecat o entitate, o energie!
  3.Nu cere sacrificii sau sange
  Cei care fac asta sunt niste dezaxati mintali care aduc o rusine Satanismului!
  Si cu asta am incheiat.
  NU JUDECATI CEVA IN CARE NU ATI FOST SA EXPERIMENTATI SI CARE NU ATI VAZUT CE E.
  ASA AS PUTEA SA VA JUDEC SI EU PE FIECARE DAR NU AM DREPTUL PENTRU CA NU CUNOSC SI NU AM TRAIT ALATURI DE PERSOANA RESPECTIVA SA O POT JUDECA.E la fel si cu Satanismul!
  Daca tot vreti sa judecati atunci intrati vedeti cum este si apoi aveti dreptul sa judecati!
  Sanatate la toti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: