Spune ce gandesti tu, nu ce gandesc altii pentru tine!

Constatări

După cum spune şi titlul acestui post, în acest post voi face constatări, în ce constau ele:

 • Ce este un Blog?
 • Cine sunt în general cei care activează pe blog-uri?
 • De ce îşi fac unii blog?
 • Conluzia despre blog-uri!

Să încep cu a da definiţia a ceia ce se cheamă „blog”:

În opinia mea un blog, este un mic  site, mai exact un cms(pentru cunoscători), în care proprietarul îşi expune gândurile, ideile, pozele care vrea sa le facă publice etc., iar ceilaţi blog-ări îl aprobă sau il contrazic în legătura cu ce afirmă, sau în rare cazuir, îi dau un mic sfat! Fiindcă nu vreau să filozofez prea mult la definiţie, un blog a ajuns în cele din urmă să fie doar locul unde oamenii filozofează şi se injură unii pe alţii ca porcii, filozofeaza chiar dacă nu au trebă cu tema abordată în cele mai multe din cazuri!

Cine sunt cei care activează pe blog-uri?

La această întrebare pot să răspund foarte uşor, sunt oameni de mai multe categorii, de la oamenii cu un grad de inteligenţă ridicat, la oameni care stau cam rău cu inteligenţa(adică o au sub nivelul mării). Dacă până nu de mult, curvele se agăţau pe hi5, acuma acestea pot fi racolate de pe blog-uri(asta ca o mică paranteză 😀 ). Acestea ar fi cele două extremităţi ale categoriilor de oameni care activează pe blog-uri. Păcatul cel mai mare, îl reprezintă cei care se cred deştepţi, dar ei sunt proşti ai dracu!

De ce îşi fac unii blog?

Majoritatea îşi fac blog, că aşa e trend-ul, dar habar nu au cu ce se papă! Fraţilor dacă de asta v-aţi făcut blog-ul, eliberaţi spaţiul de pe server 😀 , unii îşi fac blog, să îşi exprime gândurile, practic îşi fac un fel de jurnal online, tot respectul pentru aceşti oameni ţi pentru cei care îşi fac treaba ca lumea!

Concluzia despre blog-uri!

Concluzia e una foarte simplă, 70% dintre blog-uri sunt degeaba! 😀

Am scris acest pos aşa foarte pe scurt, încât să nu plictisesc pe cei care nu preau chef să citească romane!

Anunțuri

Comments on: "Constatări" (4)

 1. psgproxymaster said:

  Fooarte bine spus!

  Sincer, cred că ma aflu in categoria asta: „unii îşi fac blog, să îşi exprime gândurile, practic îşi fac un fel de jurnal online”

  Am blogul de ceva timp, şi este al 2-lea meu blog. Cel puţin este un spaţiu de recreere pentru mine, un loc unde mă pot descărca de toate greutaţile, supărarile din ziua respectivaş/precedentă.

  Crede-ma, am văzut zeci de bloguri ale unor mici cocalari/piţipoance unde… Ori nu gaseai informaţii care sa-ţi facă placere sa le citeşti, ori erau nişte posturi scrise cu aşa o manieră incât nu inţelegeai nimic!
  Sfatul meu?Lasaţi ma oameniilor blogurile! Lasaţi treaba asta în mana celor care ştiu cu ce se manâncă un blog!

 2. Ai ţinut să scoţi partea negativă… chiar nu cred că e aşa mare procentul de bloguri inutile, în general cine are blog corcitură nu se ţine de el decât în rare cazuri, foarte rare (care eventual ajung celebre datorită reclamei ce reiese din conflicte cu alte genuri de blogeri).

 3. Tin sa pun in evidenta partea negativa, pentru ca din pucntul de meu de vedere asta domina pe blog-uri…si cred ca am dreptate din pacate,,,

 4. djpaulbert said:

  asa-i,prostia i mare in romania….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: