Spune ce gandesti tu, nu ce gandesc altii pentru tine!

In zilele noastre suntem nevoiti sa inghitim o tona de reclame fie ca ascultam radioul, fie ca ne uitam la televizor, fie ca browser-im pe internet; dar totusi cred ca varianta cu internetul le intrece pe toate cand vine vorba de capitolul publicitate. Sunt site-uri pe care abia ca le-a incarcat 10% browser-ul, iar ele ti si afiseza un banner mare via jquery prin care ti vinde stiu eu ce porcarii. Dea lungul timpului s-au incercat multe metode de publicitate pe internet, una din cele mai folosite fiind metoda banner-elor, metodaca care in ultima perioada da destul de putine roade.

O metoda destul de rodnica este publicitatea via “deep link”, acesta metoda este foarte simpla: webmasterul scrie in site-ul sau un text, iar in interiorul textului alege cateva cuvinte care au legatura cu ceea ce vrea sa promoveze si astfel el ia pe rand cate un cuvant ales si pe baza lui face link catre site-ul ce trebuie promovat; acesta este varianta simpla. Unii webmasterii mai experimentati in arta programarii fac ca in textul lor acolo unde ai deep link-uri, in momentul in care tu ajungi cu mouseul deasupra link-ului sa ti afiseze o mica fereastra care sa ti spuna unde te va duce daca dai click.

Modalitatea de publicitate prin  deep link nu ajuta doar la a face publicitate, ea ajuta si la cresterea pagerank-ului site-ului vostru, practic este una dintre metodele SEO. Dupa cum bine spune una dintre legile SEO, numarul de link-uri interne si numarul de link-uri externe este proportional cu pagerank-ul site-ului, dar despre metode SEO o sa revin sa vorbesc mai pe largn intr-un alt articol.

Revenind la subiect mi s-a demonstrat practic ca publicitatea prin deep link este mult mai eficienta decat cea printr-un banner de dimensiuni apreciabile.

Enjoy it.:D

Anunțuri

Comments on: "Publicitate via Deep-link" (1)

  1. da, ai dreptate, dar majoritatea proprietarilor de site-uri sunt obisnuiti cu bannerele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: