Spune ce gandesti tu, nu ce gandesc altii pentru tine!

Cu o zi sau doua in urma  citeam in ziarul Opinia Studenteasca ca deja a inceput marea targuiala de lucrari de licenta pentru anul 2010. In articol scria si cum variaza preturile unei lucrari de licenta pentru acest an si anume de la 40 RON la 1500 RON, cand am vazut 40 RON am zis wow:P ce mama dracului?!!! ce lucrare de licenta o mai fi si aia la 40 RON:)) zic asta pentru ca si eu lucrez lucrari de licenta/atestate in informatica si totusi nu am facut un atestat in informatica pentru clasa a-XII-a mai mic de 50 RON cu tot cu documentatie, dar sa fie… Astazi am aruncat un ochi pe net pe site-urile de profil si nu mare mi-a fost surprinderea sa vad ca preturile acelea erau chiar cele adevarate, in medie am vazut ca o licenta de maxim nota 7:)) se vindea cu 90 RON, ceea ce nu e rau ca pret, dar ca nota voi ce ziceti? nu e „cam ieftina nota?”:)) concluzia una simpla nota este  direct proportionala cu pretul lucrarii.

In fine, daca esti interesat de o lucrare de licenta in informatica, fizica cu aplicatie din informatica sau doar tehnoredacatare, lasa un comentariu cu adresa ta de email corecta si o sa te contactez eu sa discutam, sau la adresa de email de mai jos, dar cu o conditie sa iei nota 10:)) deoarece ce am facut pana acuma, adica anul trecut o fost doar de nota 10:P

Contact: bds4web [at] gmail [dot] com

Reclame

Comments on: "Lucrari de licenta ieftine" (7)

 1. Adriana said:

  M-ar interesa o licenta cu titlul :”Metode de rezolvare numerica a sistemelor de ecuatii liniare si aplicatii in Maple”

 2. Gianina said:

  Buna ,

  M-ar interesa o lucrare pentru licenta Marketing – „Rolul mediului economic asupra societatii ” as vrea sa imi spui un pret daca e posibil.

  Multumesc

 3. M-ar interesa o lucrare de licenta dreptul comercial”Formalitati legate de constituirea unei societati comerciale”.As vrea sa-mi spuneti un pret si daca se poate realiza pana pe 15 mai.Multumesc

 4. Mai realizezi lucrari de licenta ?

  • Da, lasă-mi un comentariu cu mai multe detalii despre lucrare si o adresă de email la care te pot contacta (nu o să aprob acel comentariu dar vei primi răspunsul pe mail :)) Merci.

 5. Onofrei Catalin said:

  Salut, o licenta despre Rolul si locul corporatiilor transnationale in economia romaneasca se poate ? Studiul de caz il detin eu.

  Te pot ajuta cu bibliografie, diverse surse, si pot oferi si cateva licente gata facut in caz ca te intereseaza. Astept un raspuns, multumesc!

 6. Salut,

  Mai realizezi lucrari de licenta? Daca da, as avea nevoie de o aplicatie pentru licenta: aplicatie pentru smartphone cu HTML5 si Javascript. Documentatia o am deja. Astept un raspuns si apoi o sa va dau mai multe detalii. Multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: