Spune ce gandesti tu, nu ce gandesc altii pentru tine!

Seara aceasta tot navigand pe internet din site in site am ajuns sa citesc povestea Ioanei. Ioana este o fetita de 3 ani care s-a nascut fara o manuta, de obicei scriu anunturi umanitare in pagina intitulata ajuta si tu, dar povestea acestei fetite m-a impresionat atat de mult incat incerc sa o promovez cat mai bine pentru a da si eu o mana de ajutor cat de mica pentru reconstruirea unei noi manute.

Prima intalnire a mamicii cu fetita: „Copilul asta are o problema… Nu are o mana”. Acestea au fost cuvintele medicului neonatolog Toma de la Maternitatea Giulesti. Sec, fara compasiune, fara o pregatire, cat de cat, a mamei pentru cutremuratoarea veste.
Ioana Maria s-a nascut fara antebratul si mana dreapta. Mai precis, conform Scrisorii Medicale din data de 15/07/2008, „Agenezia jumatatii distale antebrat si mana dreapta”.

Citatul este luat de pe site-ul dedicat Ioanei.

Daca doriti sa o ajutati pe aceasta fetita sa aiba o viata normal cand va creste, intrati pe site-ul dedicat ei www.helpioana.rosi luati de aici nr de telefon sau numarul de cont.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: