Spune ce gandesti tu, nu ce gandesc altii pentru tine!

Suntem o tara in plin declin financiar iar idiotul de Boc face afirmatii de genu: „Banii de pe urma grevei vor fi investiti in autostrada…”. Omul cand nu are ce sa puna in farfurie in doare in cur daca are sau nu autostrada, acuma cand se dau la iveala multe din salariile conducatorilor companiilor de stat, aflam ca astia au salarii mai mari si decat ale lui Basescu. Concluzia este una clara, tara noastra este o tara corupta de la portar la presedinte, iar staff-ul de conducere al tarii este unul format din hoti si oameni cu facultatea facuta pe BRANZA si BANI.
Astazi a inceput greva clasei muncitoare care lucra la stat, maine va continua…cine va avea de suferit?! Oare Boc, Elena Udrea sau altii din Guvern?! cu siguranta ca nu, ci tot noi oamenii de rand…

Reclame

Comments on: "Romania=Coruptie+Hotie!" (1)

  1. unguru' said:

    Cui ii mai pasa? Astea sunt greve? Te apuca rasul. Merg ca prostii ca la picnic si danseaza dansul pinguinului. Pfuai! Daca mergi cu foamea in glanda iti spun eu ca nu dansezi ci le dai cu ceva in cap nenorocitilor de basisti, geoanisti, taricisti, antonisti si alte adunaturi de gunoaie votate de popor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: