Spune ce gandesti tu, nu ce gandesc altii pentru tine!

Cel mai bun browser?!

Ma uitam seara aceasta la „caracteristica” vizitatorilor de pe unul din site-urile mele si am ramas putin surprins, Firefox ajunge puternic din urma Internet Explorer-ul la numarul de utilizatori care il folosesc. Sincer inteleg de ce IE are mai multi „fani” decat Firefox, desi primul e mult mai prost dintr-o 1000 de puncte de vedere; explicatia e foarte simpla: odata are mai multi utilizatori din comoditate, doi din nestiinta multora ca mai exista si alte programe(browsere) cu care pot naviga pe internet si in al treilea rand din prostia unora care desi cunosc existenta mai multor browsere sun mult prea incapabili de a le instala si de a le folosi, iar nu in ultimul rand sa faca diferenta intre ele.

Mai jos aveti doua grafice care reflecata inclinarea utilizatorilor pentru folosirea browser-elor web:

grafice-browser

Aceste grafice sunt pentru saptamana in care site-ul de unde le-am preluat are peste 6000 de oameni unici/zi, de aici putem trage concluzia ca sunt de relevante. Putem observa ca si Google Chrome se tine  bine dupa Firefox.

Reclame

Comments on: "Cel mai bun browser?!" (1)

  1. Înteleg că cel mai folosit este IE, datorită faptului că vine cu windows, dar îl consider unul dintre cele mai slabe browsere web la capitolul performanțe și funcționalitate.
    Firefox recuperează distanța care o are până la IE, însă trebuie știut că si Firefox vine preinstalat pe Ubuntu.
    În legătură cu Google Chrome nu înteleg de ce l-ar folosi cineva, având în vedere că nu este optimizat pentru cei ce au o configurație slăbuță a computerului personal, pentru că aceasta își alocă procese și resurse pentru fiecare tab deschis.
    Personal sunt un fan al Firefox-ului pentru multe dintre addons pe care le are, dar și pentru faptul că îl am preinstalat pe Ubuntu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: