Spune ce gandesti tu, nu ce gandesc altii pentru tine!

Ajuta si tu

Deoarece traim intr-o lume data naibii mai pe scurt sa zic asa, o lume in care nimeni nu iti da o mana de ajutor cand ai nevoie, toti te critica dar putini sunt cei care ajuta, din cauza acestui fapt m-am gandit sa creez aceasta sectiune mai speciala. In interiorul acestei sectiuni veti avea posibilitatea sa gasiti cazuri de persoane care au nevoie de ajutorul dumneavoastra, si cand zic dumneavoastra ma refer la acele persoane cu o stare financiara mai roz. Am ramas impresionat cand am vazut cat lumea cauta care sufera de boli mai putin comune, cauta ajutor pe internet si am zis sa dau si eu o mana de ajutor intr-un fel.

Practic aici fac „reclama” desi e cam impropriu spus, pentru persoanele care au nevoie de anumite sume de bani pentru operatii etc, deci daca cunoasteti persoane de acest gen lasati un mesaj cu povestea respectiva aici, iar eu voi posta in aceasta pagina povestea omului carea are nevoie de ajutor.

8.Daniel trebuie sa stranga urgent 4.500 de le

Anul trecut, baiatul a fost diagnosticat cu o tumora cu celule germinale, cu dubla localizare (cerebral si testicular), pentru care a fost operat la Institutul Oncologic Fundeni din Capitala. Cateva luni mai tarziu, medicii i-au descoperit si metastaze pulmonare. Singura sansa de supravietuire a lui este sa faca un transplant cu celule stem. Pana atunci, insa, Daniel trebuie sa stranga urgent 4.500 de lei pentru o analiza care le-ar permite medicilor sa afle daca organismul sau va suporta interventia.
Donatii:
LEI: RO42RNCB0118023508680003,
deschis la BCR – Medgidia, pe numele mamei, Anton Maria
TELEFON: 0766.969.649

7.Va trai doar daca va strange 13.000 de euro

Pana anul trecut, Gheorghe Bar-bulescu, un tanar in varsta de 37 de ani din Ploiesti, se considera implinit.
Avea o familie fericita, doi copii frumosi, o meserie pe care o facea cu placere si credea ca va reusi in viata. Visul lui s-a naruit intr-o zi de mai, cand o intamplare nefericita l-a aruncat in cel mai cumplit cosmar. Tanarul a fost agresat de mai multi indivizi aflati in stare de ebrietate si, in urma loviturilor, a intrat in moarte clinica. Medicii de la Spitalul Floreasca i-au salvat viata, dar Gigi, cum il alinta prietenii, a ramas imobilizat la pat cu tetrapareza spastica. Alimen-tat prin sonda, barbatul are nevoie de 13.000 ? pentru investigatii medicale si tratamente de specialitate pe care ar trebui sa le efectueze intr-o clinica din Viena.
Donatii:
LEI: RO17RZBR0000060012199195
EURO: RO49RZBR0000060012199201,

deschise la Raiffeisen Bank
pe numele fratelui sau,
Barbulescu Sorin Claudiu

6.Andrei Mircea, un baietel de trei ani din judetul Tulcea, duce o povara mult prea mare pentru umerii lui mici.

Ca si cand n-ar fi fost de ajuns ca tatal sau a murit cu trei luni inainte de a se naste el, anul trecut Andrei a fost diagnosticat cu retinoblastom (cancer la ochi), iar la momentul actual este internat la Institutul Oncologic din Capitala pentru chimioterapie. Ca sa nu-si piarda vederea la ochiul stang, copilul va fi supus unei interventii chirurgicale si tratamentului de iradiere. Pentru ca provine dintr-o familie cu venituri mici, care nu are posibilitatea sa-i asigure alimentatia necesara, orice ajutor va contribui la supravietuirea lui Andrei.
Donatii:
LEI: RO31BRDE370SV16975883700
,
deschis la BRD pe numele mamei,
Mircea Iordana
Ajutor. Andrei are nevoie de bani pentru suplimentarea alimentatiei din spital

Preluat de pe cancan.ro

5.Nu vrea sa-si lase fiica orfana! Ajutati-o pe Iuliana sa traiasca!
Ce poate fi mai dureros pe aceasta lume decat situatia in care o mama sa-si lase copiii orfani. Este tragic si revoltator faptul ca viata si sanatatea pot fi cumparate cu bani, in cazul de fata. Bani pe care Iuliana nu ii are! Aici insa, intervii tu!
tAGurI: cazuri sociale

Iuliana Bosescu are doar 36 de ani si are o fiica de 13 ani, o fetita cuminte care-si vede de scoala si nu stie cum sa-si ajute mama! Sotul ei are un salariu prea mic pentru a putea aduna suma de care ea are nevoie ca sa achite operatia salvatoare.

Iuliana a fost diagnosticata cu MONOPAREZA CRURALA STANGA, SIMDROM COADA DE CAL, TUMORA MALIGNA LA OS si MADUVA SPINARII si DILATATII CHISTICE ALE TECILOR NERVOASE PERIADICULARE S1-S2 BILATERAL, cu diametrul de 3,5 cm si S2-s3 stg.cu diametrul de 2 cm.

Operatia de care are nevoie se poate face la clinica din PECS in Ungaria si costa 20.000 de euro! Consta in implantarea unui stimulator de coloana, numit NEUROPACEMAKER pentru stimularea maduvei spinarii.

Va fi ajutata cu o foarte mica parte din bani prin primaria Lugoj, dar… nu are cum sa stranga restul!

Conturi:
RO14INGB0000999900705461 – in lei
RO10INGB0000999901099062 – in euro
Banca: ING

Pentru a lua legatura cu ea, aveti urmatoarele date de contact:

Bosescu Iuliana Nina, Lugoj, Str. Tudor Vladimirescu, nr. 71, judetul Timis.

Telefon: 0728.271.433

Un copil nevinovat ar putea ramane fara mama lui! Un drum de mii de kilometri incepe cu primul pas!

Astfel de probleme de sanatate pot aparea din senin! E un diagnostic ce poate fi pus oricui! Daca ati fi in locul ei, ati vrea sa existe oameni cu o farama de suflet, care sa va ajute sa mergeti mai departe! Sta in puterea noastra sa o salvam!
Preluat de pe http://stirileprotv.ro/stiri/social/nu-vrea-sa-si-lase-fiica-orfana-ajutati-o-pe-iuliana-sa-traiasca.html

4.Scoate-l din intuneric

Stefanita Trenovici este un adolescent in varsta de 15 ani din Craiova care incearca sa se obisnuiasca sa traiasca in intuneric.
Pana nu de mult, baiatului ii placea sa picteze, expunandu-si trairile in culori vii, care exprimau bucuria unui suflet pur de copil. Bucuria lui, insa, nu a durat decat pana in urma cu cateva luni, cand nu a mai putut distinge culorile si nimic din jurul lui. Stefanita a inceput sa se planga ca vede prin ceata cateodata, dar a refuzat sa mearga la medic pentru ca nu vroia sa poarte ochelari. Oricum, era prea tarziu. Deja avea o tumora pe creier care ii afecta nervul vederii. Medicii i-au extras o parte din tumora, iar singura sansa ca sa-si recapete vederea este sa fie supus unui transplant cu celule stem intr-o clinica din China. Pentru operatie, insa, trebuie sa stranga 26.000 de dolari.
Donatii:
LEI: RO60CECEDJ0108RON0826776,
cont deschis la CEC Bank, sucursala Craiova, pe numele mamei, Vulpe Lucica

Preluat de pe www.cancan.ro

3.Ajuta-l pe Sorin

De mai bine de doua luni, copilul este tintuit la pat de o boala cumplita – cancer. Baiatul inca viseaza sa devina fotbalist profesionist, in ciuda previziunilor medicilor care spun ca zilele lui sunt numarate.

Boala a aparut pe neasteptate, acum doua luni, cand baiatul a picat la pat, paralizat. Pana atunci a jucat zilnic fotbal, era chiar legitimat la un club de juniori si visa sa ajunga profesionist in Liga I. A fost diagnosticat cu o forma grava de cancer la coloana vertebrala. Medicii i-au spus ca ar putea sa se puna din nou pe picioare, poate chiar sa faca si sport. Dar numai dupa o operatie in Franta ale carei costurile sunt uluitoare – 165.000 de euro.

Mi-e foarte greu cand il vad cum se chinuie si nu pot sa-l ridic…speranta e numai la Dumnezeu, la cineva sa ne poata ajuta sa se vindece mai repede.Tatiana Gologan, mama lui Sorin

Mai intai au fost durerile groaznice de spate aparute pe neasteptate. In prima clipa, Sorin a crezut ca sunt de la antrenamentele dure. Dar, intr-o dimineata, nu s-a mai putut da jos din pat: paralizase. Curand a venit si diagnosticul medicilor: cancer la coloana vertebrala.

Familia nu si-a pierdut speranta, chiar daca pentru Sorin a inceput numaratoarea inversa. Viata baiatului are un pret clar – 165.000 de euro, iar familia spera sa poata strange acesti bani pana cand nu e prea tarziu.

Cu lacrimi in ochi, dar cu speranta in suflet, Sorin se bazeaza acum pe ajutorul oamenilor generosi care ar putea sa-i intinda o mana de ajutor.

Iata conturile unde puteti depune bani pentru a-l ajuta pe Sorin:

RO43RZBR0000060012314739 (EUR)
RO97RZBR0000060012314737 (RON)
RO16RZBR0000060012314740 (USD)

2.Ajut-o sa devina doctor – Claudia Chelan

Claudia are 24 de ani si este studenta in ultimul an la Facultatea  de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Craiova. Visul ei este sa devina doctor pentru a-i putea ajuta pe cei aflati in suferinta. Are un suflet bun si cald si este iubita atat de colegi cat si de profesori, fiind unul dintre cei mai buni studenti din generatia ei. Nu ai cum s-o cunosti si sa nu o iubesti. In ochii ei albastri nu se regaseste decat bunatate, daruire si modestie.

Din luna februarie 2009, cand a fost diagnosticata cu o boala maligna a ganglionilor limfatici – un tip rar de limfom, ea ne-a dat tuturor o lectie de demintate. Claudia nu a lasat ca nenorocirea care i-a curmat destinul sa-i spulbere visele. A inceput lupta cu boala de una singura, tacit si fara sprijinul celor din jur nedorind sa isi impovareze colegii si prietenii. In aceasta perioada, desi a urmat o cura puternica de chimioterapie, nu a lipsit de la facultate si nu a trezit suspiciunea apropiatilor. Mai mult, atunci cand colegii ii admirau noua coafura, care de fapt era rezultatul tratamentului, ea gasea puterea sa zambeasca si sa le multumeasca. In sesiunea din vara a dat toate examenele si a avut numai note de 10.

Daca doriti sa dati o mana de ajutor intrati pe site-ul http://www.claudia-chelan.eu/index.php

1.Doresc sa dau startul cu o povestea care m-a impresionat uitandu-ma seara aceasta pe internet, este vorba de Bogdan Curelea.

Ca orice tanar de varsta mea, pana acum cateva luni nu ma gandisem niciodata la moarte. Cel putin, nu la a mea. Ma numesc Bogdan Curelea, am doar 28 de ani si simt ca mai am atat de multe de facut pe acest pamant. Iubesc viata, iubesc oamenii, imi iubesc familia si prietenii.  Ma simt pierdut printre diagnostice fatale si mi-e teama de ziua fatidica, acea zi in care voi fi pe masa de operatie, neavand certitudinea ca o sa ma mai trezesc vreodata. Ca voi mai putea privi rasaritul si apusul, ca voi mai fi imbratisat de parinti, ca voi mai putea simti sarutarea mamei sau voi mai privi ochii femeii pe care o iubesc. Si toate astea din cauza unui diagnostic: cavernom fronto parietal, care multora dintre voi nu va spune nimic, dar pentru mine reprezinta sabia deasupra capului. Si, precum spune o vorba din popor, Dumnezeu nu ne inchide o usa, fara a ne deschide o fereastra. Fereastra mea este faptul ca pot face aceasta operatie, dar costurile ridicate imi ridica alte piedici.

Pentru asta am nevoie de ajutor, de ajutor din partea semenilor mei.

Am nevoie de aproximativ 60.000 de euro ca sa traiesc, sa imi indeplinesc toate visurile.

Am cules aceste randuri de pe blogul lui Bogdan in speranta ca va sensibiliza pe cineva. Daca sunteti interesati sa il ajutati, intrati pe blogul sau si gasiti mai multe detalii.

Ajuta-l pe Sorin!

Lasă un comentariu