Spune ce gandesti tu, nu ce gandesc altii pentru tine!

Cocalarul sub acoperire

V-ati intrebat vreodata cum arata un cocalar sub acoperire?! Raspuns: Arata ca un bou „ipocrit”.
In primul rand e un baiat „de rand” care se da drept un non-manelist, un non-morandist si se crede „roacăr”. Vorbind cu colegii lui de clasa, auzind ca unii dintre ei asculta cand era mai mic Backstreet Boys incepe si rade ca boul, „mah cum ai putut tu sa asculti asa ceva cand erai mic????!!!cum???!!! ca eu ascult acuma Holly Dolly – Dolly Song, nici macar din ala nu pricep nimic, si am 20 de ani…”(am incheiat citatul).
Ei sa vedem ce mai face in rest „omuletul” acesta: are un telefon cu mp3 si se minuneaza toata ziua de el:), asculta pe el manele din alea chiar foarte jegoase, (dar le asculta doar ca sa rad de continutul lor, sa nu uitam ca le asculta), saracu e ramas in gandire doar la stadiu de Pokemon, isi mai da aere cu baietii pe dupa bloc, dar cel mai important lucru se crede un om inteligent, cultivat, cand el o trecut prin scoala cu acul in fund sa nu mai ia un doi la romana:)
In continuare va las pe voi sa mai aduceti „calitati” pentru un cocalar din asta pus pe modul hidden….
P.S. Amicule locul tau e pe www.cocalari.com, cum zice Mircea Badea, ca sa il parafrazez, „acolo se numara patratelele de pe burta”:)

Lasă un comentariu